المقادير
كيلو جندوفلي (قواقع)
بصلة كبيرة مقطعة
ملح وفلفل
بقدونس
زيت
حبهان
ماء
الطريقة
1- اغسلي القواقع كويس جداً.
2- أحضري وعاء وحطي فيه الزيت والبصل وحطيهم على النار، وقلبيهم لغاية ما البصلة تتشوح ولونها يتغيّر ويبقى ذهبي.
3- ضيفي القواقع وقلبيها على النار مع البصل والزيت لمدة 10 دقائق، وبعد كده ضيفي الماء، بس خلي بالك إننا مش بنحط مية كتير.
4- بعد كده ضيفي الملح والفلفل والحبهان، وسيبيها على النار لغاية ما تستوي.
5- حطي الشوربة في أطباق التقديم وهي سخنة، وزينيها بالبقدونس.. .
كيلو جندوفلي (قواقع)
بصلة كبيرة مقطعة
ملح وفلفل
بقدونس
زيت
حبهان
ماء
الطريقة
1- اغسلي القواقع كويس جداً.
2- أحضري وعاء وحطي فيه الزيت والبصل وحطيهم على النار، وقلبيهم لغاية ما البصلة تتشوح ولونها يتغيّر ويبقى ذهبي.
3- ضيفي القواقع وقلبيها على النار مع البصل والزيت لمدة 10 دقائق، وبعد كده ضيفي الماء، بس خلي بالك إننا مش بنحط مية كتير.
4- بعد كده ضيفي الملح والفلفل والحبهان، وسيبيها على النار لغاية ما تستوي.
5- حطي الشوربة في أطباق التقديم وهي سخنة، وزينيها بالبقدونس.. .