المقادير • 1 كيلو جمبرى كبير • 2 حبة فلفل اخضر بارد • 2 بصلة كبيرة • ¼ كوب زيت • عصير ليمون • 3 فص ثوم • ملح وفلفل وكمون |
طريقة الطبخ شقى ظهر الجمبرى لتنظيفه من الانبوب الاسود ثم غسليه جيدا. قطعى الخضروات الى حلقات وضعيها فى صينية الفرن واضيفى الزيت والليمون والثوم ثم ضعى الجمبرى واخلطيه مع الخضروات وتبليهم بالملح والفلفل الاسود والكمون. غطى الصينية وادخليها فى فرن بدرجة حرارة هادئة لمدة ½ ساعة ثم قلبى الجمبرى والخضروات وارجعى الصينية الى الفرن لمدة ½ ساعة اخرى. |
جمبرى بالفلفل والبصل
سندريلا- مشرف
- عدد الرسائل : 681
تاريخ التسجيل : 22/10/2008
- مساهمة رقم 1